GILDE SLAPEN logo
VEEL GESTELDE VRAGEN

 

 

Welk type matras is geschikt voor mij?

Dit is afhankelijk van individuele factoren zoals lichaamsgewicht, lichaamslengte, schouderbreedte, taillebreedte en heupbreedte. Ook andere factoren spelen een rol. Bijvoorbeeld uw lichaamstemperatuur en uw slaaphouding. Bij De gildeslapen Boxsprings wordt uw bed op maat gemaakt.

 

 

Wordt het aangeraden een molton te gebruiken?

Om uw matras te beschermen en te zorgen voor een optimale levensduur adviseren wij u een molton te gebruiken. Hierover heen komt het hoeslaken. De molton en het hoeslaken absorberen het eerste transpiratievocht. Het is aan te raden het hoeslaken wekelijks en de molton regelmatig te wassen. Wanneer u gebruikt maakt van een topper, geldt hiervoor hetzelfde advies. Op de topper komt de molton en daaroverheen het hoeslaken.

 

 

Is een topper aan te raden?

Een topper biedt extra comfort en ondersteuning. Bovendien reguleert een topper de lichaamstemperatuur. Een topper verlengt de levensduur van het matras.

 

 

Kan ik een elektrische deken gebruiken?

U kunt probleemloos een elektrische deken gebruiken. Wij raden u aan om de deken altijd voor het slapen gaan te verwijderen.

 

 

Hoe onderhoud ik mijn matras?

Reinig uw matras regelmatig met het hiervoor bedoelde hulpstuk van uw stofzuiger. Uw tijk kunt u beschermen tegen transpiratievocht door een molton en een hoeslaken te gebruiken

 

 

Kan ik mijn bed in een afwijkende maat bestellen?

De gildeslapen maakt uw bed op maat. U kunt uw bed in ieder gewenste maat laten maken.

 

 

Wat zijn pocket veren?

Pocketveren zijn kleine veren die verpakt zijn in een zakje. Ieder veertje heeft het vermogen zich aan te passen aan het lichaam van de gebruiker. Hoe meer veertjes, des te groter het aanpassingsvermogen. Bovendien zorgen de verschillende hoogten van de veertjes voor de juiste ondersteuning.

 

 

Moet ik aan nieuw bed wennen?

Dat hoeft niet en is per individu verschillend. Het gewennen aan een nieuw bed is een met regelmaat terugkerend effect. Dit hangt vaak samen met de spier- en gewrichtsconditie van de gebruiker. De bedden van De gildeslapen hebben een groot ondersteunend en corrigerend vermogen, wat een correctie in uw lichaam teweeg brengt. Gemiddeld kan dit wennen 6 tot 8 weken duren.

 

 

Hoe kan ik mijn bed gemakkelijk opmaken?

De bedden van De gildeslapen zijn verrijdbaar en deelbaar. Daarnaast zijn de bedden in hoogte verstelbaar. Hierdoor is het opmaken van het bed in een handomdraai gebeurd.

 

 

Mijn oude bed, hoe doe ik dat? Kunnen jullie deze meenemen?

Wij nemen u alle zorg uit handen. Wij demonteren uw oude bed, voeren deze af en bezorgen het nieuwe bed volledig kosteloos.

 

 

In welke maten zijn De gildeslapen matrassen verkrijgbaar?

Alle matrassen van De gildeslapen worden voor u op maat gemaakt. Omdat ieder mens uniek is, hanteert De gildeslapen geen standaard maten. U kunt de matrassen dus in elke maat verkrijgen.

 

 

Wat is de levensduur van een De gildeslapen matras?

De gildeslapen adviseert om een matras na acht tot maximaal tien jaar te vervangen. Een matras verliest na verloop van tijd zijn stramheid, waardoor u lichaam niet meer optimaal ondersteund kan worden. Door het matras regelmatig te keren en te draaien haalt u tijdens de levensduur wel het maximale comfort uit het matras.

 

 

Kan een De gildeslapen matras gecombineerd worden met een boxspring die niet van De gildeslapen is?

Uiteraard bent u vrij om een De gildeslapen matras te combineren met een boxspring die niet van De gildeslapen is. Als u gaat voor het beste comfort, adviseren wij u wel om een De gildeslapen bed te kiezen, dat compleet op elkaar is afgestemd. Op deze manier haalt u het meeste rendement uit uw nachtrust.

 

 

Zijn De gildeslapen matrassen geschikt voor verstelbare bedbodems?

Ja, de matrassen zijn geschikt voor verstelbare bedbodems. Voor optimaal comfort adviseren wij u het complete bed op elkaar af te stemmen.

 

 

Wat is een boxspring?

De gildeslapen boxspring bestaat uit pocketveren voor een optimale veerkracht en een lange levensduur. Daarop komt het matras. Het matras wordt ondersteund door de boxspring. Het matras bestaat eveneens uit pocketvering. Daar bovenop legt u de topper. Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem, leverbaar in vele stofkleuren en vaak te combineren met bijpassende hoofd- en voetborden.

 

 

Is een De gildeslapen boxspring ook verstelbaar?

Een De gildeslapen boxspring is verstelbaar. Het hoofd- en voeteneind is onafhankelijk van elkaar te verstellen. Het is ook mogelijk om een vaste boxspring te krijgen zonder motoren. Daarnaast heeft De gildeslapen als eerste in Nederland een in hoog-laag boxspring ontwikkeld. Ons bed is het eerste, in houding én hoogte verstelbare boxspringbed. Mocht het ooit nodig zijn is uw bed met één druk op de knop om te toveren in uw eigen zorgbed. Dit is tevens handig voor het opmaken en stofzuigen onder uw bed. Een mooi bed voor nu en handig voor later!

 

 

Wat is een hoog laag boxspring?

Een hoog laag boxspring is een bed dat in hoogte verstelbaar is. Het hoog laag boxspring kan tot 100 cm hoogte worden gebracht. Daarom is dit bed geschikt om in verzorgd te worden. Het bed kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening. Wanneer het  bed in de laatste stand staat, kan men gemakkelijk in of uit het bed stappen. Maar ook als u nog geen zorg nodig heeft, kunt u volop genieten van de mogelijkheden van dit unieke bed.

 

 

Is een hoog laag boxspring alleen bedoeld voor mensen die al verzorging nodig hebben?

NEE ABSOLUUT NIET, een hoog laag boxspring kan door iedereen worden gebruikt. Dit komt omdat de hoog laag constructie in het bed ‘verstopt’ zit onder een normale, luxe boxspring. Het frame van het bed wordt in horizontale stand van het bed volledig aan het zicht onttrokken. Verder heeft de boxspring alle gemakken van een verstelbare boxspring. Dit maakt dat het bed ook geschikt is voor mensen die nu nog geen zorg nodig hebben, maar wel aan de toekomst denken. Een hoog laag boxspring heeft ook andere voordelen; het opmaken van het bed is in een handomdraai gebeurd doordat het bed in hoge positie op ideale werkhoogte gebracht kan worden.

 

 

Dus een hoog laag bed is om te zien een normaal bed?

Ja, een hoog laag boxsping ziet eruit als een normale boxspring. Het unieke bed bestaat uit een frame, een box, een matras en desgewenst een topper. Het bed wordt gestoffeerd in een stof naar keuze. Het bed kan uitgebreid worden met accessoires die ook bij een normaal bed horen, zoals een hoofdbord, nachtkastjes en dekenkist. Dat maakt het bed geschikt voor iedereen en geschikt voor iedere slaapkamer. Het bed wordt op maat gemaakt. Naar uw wensen volledig op u als persoon.

 

 

Wie / wat / hoe?

Een echte verende Boxspring, elektrisch verstelbaar (ook vertikaal).
Voor het eerst in Nederland tillift geschikt.
Makkelijker opmaken / verschonen lakens. Het bed komt helemaal omhoog.
4-motorig frame onder het bed is volledig weggewerkt!
U heeft geen ziekenhuisbed meer nodig. De verzorging kan in het eigen bed verleend worden!

Makkelijk stofzuigen onder het bed.

Zeer sterk frame (zeer robuust).

Uit te breiden met LED-verlichting onder het bed, waarbij rekening is gehouden met behoefte voor een papegaai en/of zijrek.

 

 

Wat kost zo’n boxspring?

Een 80 x 200 cm Boxspring heeft u al vanaf €1495,- excl. matras.

 

 

Wat bieden wij?

Zeer goede kwaliteit boxspring voor een zeer scherpe prijs.

Kies maat boxspring (18 maten, lengte en breedte).
Kies kleur en hardheid matras.
Kies model hoofdbord.

Ons streven is uw order binnen drie weken uit te leveren. Wij leveren uit voorraad!

 

 

Vraag nu de gratis brochure aan